Via Vallen – Terminal Giwangan

75 views
Download Mp3 Download Mp4

Other Size Video

lirik lagu via vallen – terminal giwangan

rasane ora karuan, ning ati loro tenan
cinta matiku kau anggep dolanan

biasane jam s-m-ne wis ngabari
nanging tekan saiki hpku durung muni
biasane jedal jedul ning ngarepku
nanging dino dino iki
menghilang bagai butiran debu

aku mung koyo terminal giw-ngan
mung tok nggo sambat, tok nggo istirahat

rasane ora karuan, ning ati loro tenan
cinta matiku kau anggep dolanan
pengen opo tak turuti, leh ku lembur telung wengi
udu kuwi maksudku mbok yo ngerteni

lingguh ndodok nang ngarep bar nggodok kopi
ngeteni kabarmu mas, kok leh nganyelne ati
banjur tak kirimi bbm, “apa kabar sayang”
lagi ngopo karo sopo malah ra diwoco

duh alah mas, anggepmu aku iki sopo
bojomo mas, aku iki bojomo
mengopo, jawabmu gawe aku tambah nestopo
suwe ora jamu, ketemu pisan nggawe gelo

aku mung koyo terminal giw-ngan
mung tok nggo sambat, tok nggo istirahat

rasane ora karuan, ning ati loro tenan
cinta matiku kau anggep dolanan
pengen opo tak turuti, leh ku lembur telung wengi
udu kuwi maksudku mbok yo ngerteni

lingguh ndodok nang ngarep bar nggodok kopi
ngeteni kabarmu mas, kok leh nganyelne ati
banjur tak kirimi bbm, “apa kabar sayang”
lagi ngopo karo sopo malah ra diwoco

duh alah mas, anggepmu aku iki sopo
bojomo mas, aku iki bojomo
mengopo, jawabmu gawe aku tambah nestopo
suwe ora jamu, ketemu pisan nggawe gelo

aku mung koyo terminal giw-ngan
mung tok nggo sambat, tok nggo istirahat

rasane ora karuan, ning ati loro tenan
cinta matiku kau anggep dolanan
pengen opo tak turuti, leh ku lembur telung wengi
udu kuwi maksudku mbok yo ngerteni

rasane ora karuan, ning ati loro tenan
cinta matiku kau anggep dolanan
pengen opo tak turuti, leh ku lembur telung wengi
udu kuwi maksudku mbok yo ngerteni

Tags: #via vallen

Author: 
    author
    Maulidia Octavia atau lebih dikenal dengan nama Via Vallen (lahir di Surabaya, 1 Oktober 1990; umur 26 tahun) adalah seorang penyanyi dangdut berkebangsaan Indonesia.