Via Vallen – Stel Kendo

39 views
Download Mp3 Download Mp4

Other Size Video

Lirik lagu Via Vallen – Stel Kendo

pengene sugih bondho
ning ra gelem rekoso
pengen uripe mulyo kerjo

pengen akeh duite
magrong magrong omahe
pengen penak uripe mbut gawe

alasane nomer siji kui ekonomi
pengen sugih bondho lan dadi priyayi
mulo makaryo uripe ditoto
rasah podo ngersulo rugi tenogo

alasane nomer loro harga diri
kakehan ita itu nuruti gengsi
pengen ra kerjo urip koyo rojo
la kowe malah ngempong, tambah ra cetho

wes wes uwes ora usah alesan
ora usah bimbang, intine tetep tenang

pengene sugih bondho, ning ra gelem rekoso
pengen uripe mulyo kerjo
pengen akeh duite, magrong magrong omahe
pengen penak uripe mbut gawe

syalalalala abot sanggane
kuat dilakoni ra kuat tinggal ngopi
tubruk syahdu syalalalalala

ben dino mung sambat wae, uwes to leh
rasah nggo panik, ndak dikiro kurang piknik
lemeske pikire wanek-wanekke, utangke tanggane

stel kendo ojo stel kenceng, lemeske wae ojo sepaneng
disambi ngopi golek inspirasi, rasah kakehan atraksi
stel kendo ojo stel kenceng, lemeske wae ojo sepaneng
disambi ngopi golek inspirasi, rasah kakehan atraksi

pengene sugih bondho, ning ra gelem rekoso
pengen uripe mulyo kerjo
pengen akeh duite, magrong magrong omahe
pengen penak uripe mbut gawe

pengene sugih bondho, ning ra gelem rekoso
pengen uripe mulyo kerjo
pengen akeh duite, magrong magrong omahe
pengen penak uripe mbut gawe

Tags: #via vallen

Author: 
    author
    Maulidia Octavia atau lebih dikenal dengan nama Via Vallen (lahir di Surabaya, 1 Oktober 1990; umur 26 tahun) adalah seorang penyanyi dangdut berkebangsaan Indonesia.