Via Vallen – Marai Cemburu

323 views
Download Mp3 Download Mp4

Other Size Video

gumon lingguh jejer kowe
tak gagas tanganmu sibuk dolanan hape
mbok yo rodo ngelirik aku
opo ra ngerti yen aku kangen sliramu

wingi kowe uwis janji
kebiasaanmu ra bakal kok baleni
ngaplah olehku ngandani
opo ra kesel ben wektu ngobahne driji

pengen banting hapemu lan tak taleni tanganmu
supoyo kowe ngerti gede roso tresnaku, sayang nggagaso aku
pengen banting hapemu lan tak taleni tanganmu
supoyo kowe ngerti gede roso tresnaku, sayang nggagaso aku

pengen banting hapemu lan tak taleni tanganmu
supoyo kowe ngerti gede roso tresnaku, sayang nggagaso aku
pengen banting hapemu lan tak taleni tanganmu
supoyo kowe ngerti gede roso tresnaku, sayang nggagaso aku

pengen banting hapemu lan tak taleni tanganmu
supoyo kowe ngerti gede roso tresnaku, sayang nggagaso aku
pengen banting hapemu lan tak taleni tanganmu
supoyo kowe ngerti gede roso tresnaku, sayang nggagaso aku

Tags: #via vallen

Author: 
    author
    Maulidia Octavia atau lebih dikenal dengan nama Via Vallen (lahir di Surabaya, 1 Oktober 1990; umur 26 tahun) adalah seorang penyanyi dangdut berkebangsaan Indonesia.