Via Vallen – Kimcil Kepolen

92 views
Download Mp3 Download Mp4

Other Size Video

Lirik : Via Vallen - Kimcil Kepolen

Pancene kowe pabu
Nuruti ibumu
Jare nek ra ninja
Ra oleh dicinta

Opo koyo ngene
Susahe wong kere
Ameh nyanding tresno
Kalah karo bondo

[RAP]
Aku ngerti sifatmu bedo karo awakku iki
Ono opo kok kowe tego karo aku iki
Opo aku salah nek aku tresno kowe
Kok pendak dino atimu enenge gelisah
Mending aku ro kowe koreksi dewe dewe
Ojo waton tumindak nek kuwi ora becik
Mergo saiki tresno enenge gur bondo
Kalah rupo menang rupo aku ora popo

Pancene kowe pabu
Nuruti ibumu
Jare nek ra ninja
Ra oleh dicinta

Opo koyo ngene
Susahe wong kere
Ameh nyanding tresno
Kalah karo bondo
[RAP]
Pisan pindo aku percoyo ro omonganmu
Jebul saiki kowe wes keconangan neng mburiku
Kowe selingkuh ro konco cerakku iki
Opo dumeh aku wong kere langsung tok larani
Jaremu nek ra fu kowe ora i love you
Jaremu nek ra ninja kowe ora cinta
Nanging piye meneh aku wong ra nduwe
Kalah bondo menang rupo kuwi sak lawase

Pancene kowe pabu
Nuruti ibumu
Jare nek ra ninja
Ra oleh dicinta

Opo koyo ngene
Susahe wong kere
Ameh nyanding tresno
Kalah karo bondo

[RAP]
Yonek kowe ra iso nrimo opo enenge
Gur isone ngoyak bondo kuwi ciri khase
Pancen koe tonjo ning atimu wuto
Menang rupo moto bondo kuwi pancen kowe
Aku wes ra betah ngrasakke sifatmu
Mending aku tak pisah ninggalke slirahmu
Ojo rumongso biso nek kowe ora iso
Atiku wes ra kuat rasane pengen njepat

Pancene kowe pabu
Nuruti ibumu
Jare nek ra ninja
Ra oleh dicinta

Opo koyo ngene
Susahe wong kere
Ameh nyanding tresno
Kalah karo bondo

Pancene kowe pabu
Nuruti ibumu
Jare nek ra ninja
Ra oleh dicinta

Opo koyo ngene
Susahe wong kere
Ameh nyanding tresno
Kalah karo bondo

Tags: #via vallen

Author: 
    author
    Maulidia Octavia atau lebih dikenal dengan nama Via Vallen (lahir di Surabaya, 1 Oktober 1990; umur 26 tahun) adalah seorang penyanyi dangdut berkebangsaan Indonesia.